Guanyador d'un àpat per a 4 persones a l'Hotel Aigua Blava!

Ens encanta l'estiu per anar a la platja, dinar fora amb amics, família, en parella... I a Descobrim Girona no ens quedem amb els braços plegats, per això et poertem un NOU SORTEIG

Si t'ensenyem la foto següent, saps de quina zona de la Costa Brava es tracta?


Foto: Hotel Aigua Blava 
Fixa-t'hi bé! Creus que és Begur? Correcte! 

I és que gràcies a l'Hotel Aigua Blava de Begur i a Descobrim Girona pots guanyar un fantàstic àpat per a quatre (4) persones al seu Menú Gastronòmic de temporada. Què et sembla? Genial, oi? 

L'Hotel Aigua Blava s'ha guanyat el reconeixement de les guies i gastrònoms més exigents del país com a un dels millors restaurants de la Costa Brava.   
El restaurant proposa una cuina tradicional catalana, amb productes frescos i de temporada. Completa la carta una selecció de vins amb l'enologia típica de la regió de l'Empordà. Així els visitants del restaurant experimentaran els sabors de la dieta mediterrània que rebel·len la cultura típica de Catalunya i la Costa Brava.

Foto: Hotel Aigua Blava
L’espectacular panoràmica de la badia d'Aigua Blava des del restaurant permet gaudir de la vista mentre deleites el paladar. Les vistes són impressionants! 

El xef Lluís Ferrés aplica la creativitat en combinacions de sabors i textures sobre la base de la cuina tradicional catalana i dels plats de sempreEn la seva carrera professional ha estat per cuines de tot l’estat espanyol i europees i ja porta gairebé 20 anys a la cuina del Restaurant de l’Hotel Aigua Blava. 

Foto: Hotel Aigua Blava

Vols participar? És molt fàcil! Segueix tots els passos del formulari i registra't.  

GUANYADOR/A DEL SORTEIG:
Important!
* El guanyador rebrà el val regal per correu electrònic per formalizar la reserva de taula. 


No oblidis seguir a l'Hotel Aigua Blava a INSTAGRAM i al FACEBOOK

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.