Arriba el CATACLIC! al Port de la Selva

Sou uns apassionats de la fotografia? Us agrada gaudir del menjar? Doncs, esteu de sort!
Tornem amb una nova edició del CATACLIC! amb un fantàstic premi. Continua llegint per saber tota la informació :) 

No hi ha ruta, ni festa, ni escapada sense foto. Volem que ens enviïs al nostre correu electrònic la teva imatge del Port de la Selva o de l'entorn juntament amb un breu text explicatiu de la mateixa.

Recorda que també has de completar el següent formulari per aconseguir 20 punts més pel concurs. Ens has de seguir en el blog, deixar el teu comentari en aquesta entrada, subscriure't al butlletí i seguir-nos a les nostres xarxes socials. Com més punts tinguis, més possibilitats de guanyar! 
a Rafflecopter giveaway

Període de participació del concurs: De l'11 d'octubre al 15 de novembre del 2015.

Molta sort a tots i totes!

Premi

Pots guanyar un fantàstic àpat per a 2 persones a l'Hostal La Tina del Port de la Selva. Mmmmm! Trobareu més informació de l'hotel a la seva web: www.hostallatina.cat. I també els podeu seguir al Facebook!
AQUÍ trobaràs la carta que ofereixen en el Restaurant.



Ho deixaràs escapar? Au vinga, participa!

Bases del concurs

La participació en aquest concurs és voluntària. Per participar en el concurs ens has d'enviar una imatge d'una ruta, festa o escapada del Port de la Selva o de l'entorn amb una breu descripció de la mateixa.
Només hi ha un número màxim de participacions per persona.  
Un cop tancat el període de participació, l'equip de Descobrim Girona seleccionarà una imatge guanyadora d'entre totes les fotografies rebudes.

El premi per al guanyador és un àpat per a 2 persones a l'hostal La Tina del Port de la Selva. El val regal caducarà a l'abril del 2016.

El nom del guanyador/a i la fotografia guanyadora seran publicats a l'apartat Concursos del blog. Ens posarem en contacte amb el guanyador/a per correu electrònic. 
Passats 4 mesos després de fer-se públic el guanyador/a, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no és possible rebre el premi, s'entendrà que renuncieu, i Descobrim Girona no us compensarà amb un altre premi. Descobrim Girona no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que oferta el premi.

El període de participació en aquest concurs serà de l'11 d'octubre al 15 de novembre de 2015.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Descobrim Girona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

Comentaris

  1. Hostal La Tina de Banyoles? O de Port de la Selva?
    El premi per al guanyador és un àpat per a 2 persones a l'hostal La Tina de Banyoles. El val regal caducarà a l'abril del 2016.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ups! Sí, tens tota la raó.
      Ja ho hem modificat.
      Gràcies per avisar-nos!

      Elimina
  2. Hola! Desde hace tres años que el 15 de julio vamos a compartir con una gran persona Merce Fite una clienta habitual del Hostal de la Tina y me he quedado encantada con el hostal y con el pueblo pero lo que más agradezco son los baños en la Cala de las Cliscas

    ResponElimina
  3. Pujarem una foto, un dinar a La Tina sempre paga la pena.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.