Guanyadora d’una estada a l'Hotel Alcoba del Rey de Sevilla!

Després d'un temps, tornem amb un nou SORTEIG! Com ja diuen, Sevilla té un color especial i es podria definir com la ciutat del sol, els volants i la guitarra espanyola. Ens encantaria que coneguessis la capital d'Andalusia i per això a Descobrim Girona sortegem 2 nits per a 2 persones a l'hotel Alcoba del Rey de Sevilla Boutique. Sí, sí, increïble, no creus?

Foto: Hotel Alcoba del Rey

Después de un tiempo, volvemos con un nuevo ¡SORTEO! Como ya dicen, Sevilla tiene un color especial y se podría definir como la ciudad del sol, los volantes y la guitarra española. Nos encantaría que conocieras la capital de Andalucía y por eso en Descobrim Girona sorteamos 2 noches para 2 personas en el Hotel Alcoba del Rey de Sevilla Boutique. Sí, sí, increíble, ¿no crees?
Foto: Hotel Alcoba del Rey

"Situat al costat de la Basílica de la Macarena, l'Hotel Alcoba del Rei de Sevilla s'aixeca a la mateixa casa en què va viure el Rei poeta Al-Mutamid. Mil anys després, seguim conservant aquest esperit històric i cultural en tots i cadascun dels nostres racons, per fer de la teva estada aquí una experiència inoblidable.
Al costat de l'hotel, es troba l'Arc de la Macarena, una de les antigues entrades a la ciutat, i des d'on podràs fer una passejada gaudint de l'arquitectura gòtica i mudèjar i d'uns carrers amb molt d'encant en què gaudir de les millors tapes i flamenc."


Foto: Hotel Alcoba del Rey
"Situado junto a la Basílica de la Macarena, el Hotel Alcoba del Rey de Sevilla se levanta en la misma casa en la que vivió el Rey poeta Al-Mutamid. Mil años después, seguimos conservando ese espíritu histórico y cultural en todos y cada uno de nuestros rincones, para hacer de tu estancia aquí una experiencia inolvidable. 
Junto al hotel, se encuentra el Arco de la Macarena, una de las antiguas entradas a la ciudad, y desde donde podrás dar un paseo disfrutando de la arquitectura gótica y mudéjar y de unas calles con mucho encanto en las que disfrutar de las mejores tapas y flamenco."


Foto: Hotel Alcoba del Rey 


El val regal s'haurà de bescanviar del 20 de juny al 5 de setembre (sempre sota disponibilitat de l'hotel), en règim d’allotjament i esmorzar inclòs.

El bono regalo deberá ser canejado del 20 de junio al 5 de septiembre de 2018 (siempre bajo disponibilidad del hotel), en régimen de alojamiento y desayuno incluido.

Foto: Hotel Alcoba del Rey
Segueix l'hotel a: FACEBOOK; TWITTER i INSTAGRAM
Sigue el hotel en: FACEBOOK; TWITTER e INSTAGRAM

GUANYADORA: Carolina R. (Madrid) 
GANADORA: Carolina R. (Madrid) 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.