Regalem 4 entrades per Caldea d'Andorra!

Fa un temps regalavem una estada a Andorra per a 4 persones i si no vas tenir prou sort, ara és la teva nova oportunitat per tornar-hi!

I és que gràcies a Caldea i a Descobrim Girona pots guanyar 4 entrades individuals de 3 hores cada una per accedir al Termolúdic. No és fantàstic?  
Foto: Caldea
Caldea és l’spa més gran d’Europa amb més de 42.745 m2 de superfície i una capacitat d’aproximadament 980 persones. El centre es compon de diversos espais: llacuna interior, llacuna exterior, jacuzzi exterior, banys indoromans, bany islandès, espai d’aquamassatge, bany sirocco, saunes, hammam i àrees de descans.


Foto: Caldea
Al Termolúdic comença el teu viatge cap a un món de sensacions: gel, vapor, aire calent, aigua a pressió, etc. Experimenta tots els estats de l’aigua en unes espectaculars instal·lacions i, per un moment, oblida’t de les preocupacions i de l’estrès.

Foto: Caldea
Vols guanyar les 4 entrades per a tu i als teus amics o familiars? És molt fàcil! Només cal que omplis el següent formulari amb les teves dades i ens segueixis a les xarxes socials.

a Rafflecopter giveaway
Atenció! A l'enviar el formulari acceptes rebre promocions de Caldea via correu electrònic. 

Foto: Caldea 

El plaç per participar va del 15-09-17 al 30-09-17. Molta sort!
No oblidis seguir a CALDEA a FACEBOOKTWITTER i INSTAGRAM


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.