GUANYADOR de 4 nits a l'Hotel Calzada Romana d'Astúries!

Seguim amb un nou SORTEIG!  Astúries és un paradís natural i volem que gaudeixis d'aquest indret tan especial durant 4 nits amb les 4 persones que tu vulguis. Visca! T'agradaria dormir a l'Hotel Rural Calzada Romana a Belmonte de Miranda (Astúries)? És la teva oportunitat! 




¡Seguimos con un nuevo SORTEO!  Asturias es un paradiso natural y queremos que disfrutes de este lugar tan especial durante 4 noches con las 4 personas que tu quieras. ¡Viva! ¿te gustaría dormir en el Hotel Rural Calzada Romana Belmonte de Miranda (Asturias)? ¡Es tu oportunidad! 
L'Hotel Rural Calçada Romana es troba entre les muntanyes a Belmonte de Miranda i disposa de restaurant al Gran Hotel Rural Cela de la mateixa empresa.  Les 15 habitacions disposen de TV i zona d'estar. Inclouen bany privat amb assecador i articles de bany gratuïts.
Situat en les rodalies del Parc Natural de Somiedo, declarat Reserva de la Biosfera per l'UNESCO. L'hotel ofereix estil i elegància, a més d'unes vistes espectaculars i un entorn impressionant.

El Hotel Rural Calzada Romana se encuentra entre las montañas en Belmonte de Miranda y cuenta con restaurante en el Gran Hotel Rural Cela de la misma empresa. 
Las 15 habitaciones disponen de TV y zona de estar. Incluyen baño privado con secador de pelo y artículos de aseo gratuitos.
Ubicado en las cercanías del Parque Natural de Somiedo, declarado Reserva de la Biosfera por al UNESCO. El hotel ofrece estilo y elegancia, además de unas vistas espectaculares y un entorno impresionante.




El val regal s'haurà de bescanviar durant la temporada baixa, és a dir, a partir del 15 de setembre (sempre sota disponibilitat de l'hotel), en règim d'allotjament. 

El bono regalo deberá cambiar durante la temporada baja, es decir, a partir del 15 de septiembre (siempre bajo disponibilidad del hotel), en régimen de alojamiento.








Per participar has de completar el formulari amb les teves dades... I creuar els dits :) Molta sort! 

Para participar tienes que completar el formulario con tus datos ... Y cruzar los dedos :) ¡Mucha suerte!
GUANYADOR / GANADOR:
Número 87 de 110. Gràcies a tots! ¡Gracias a todos!

Segueix l'hotel a: FACEBOOK; TWITTER i INSTAGRAM
Sigue el hotel en: FACEBOOKTWITTER e INSTAGRAM
El plaç per participar va del 31-07-17 al 18-08-17
El plazo para participar va del 31-07-17 al 18-08-17

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.