GUANYADORS Sorteig Expés: White Summer 2017!

Segur que coneixes el White Summer, veritat? Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'estiu a la Costa Brava i t'hem de donar una SORPRESA!

Avui gràcies al blog de Descobrim Girona regalem dues (2) entrades dobles gratuïtes amb una (1) consumició inclosa per a cada persona. Visca!


Es tracta d'un festival innovador, eclèctic i singular amb l'última shopping creatiu, gastronomia i oci d'autor. Se celebra a les Serres de Pals, a Mas Gelabert.

La inauguració va ser el passat 5 d'agost però si encara no has tingut ocasió per anar-hi, ets a temps fins el 27 d'agost, des de les 18:00 fins la 01:00 de la matinada. Apuntat-ho bé! ;)



Si vols fer-te amb una (1) de les dues (2) entrades dobles amb consumició inclosa que sortegem només has d'omplir el següent formulari amb les teves dades. Molta sort!Al ser un sorteig exprés el plaç per participar va del 16-08-17 al 19-08-17. Afanya't! 

20/08/17 - JA TENIM ELS 2 GUANYADORS!



Els guanyadors han estat els números 53 i 93. Enhorabona i gràcies a tots els que heu participat! Aviat nous sortejos ;)

Ah! I no oblidis seguir a White Summer al FACEBOOK i a INSTAGRAM


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.