GUANYADOR Sorteig Exprés: Street Food Park!

De ben segur que algun familiar, amic o qualsevol altra persona t'ha parlat del 347 Street Food Park, oi? Doncs si tens ganes d'anar-hi, segueix llegint aquest post! 

347 és el primer esdeveniment de Street Food de més llarga durada i és el primer que reuneix els Food Trucks i a la gastronomia de carrer al voltant del món del reciclatge a nivell nacional.

És un espai gastronòmic fix i l'aire lliure, on els tres principals protagonistes són: El street food, el reciclatge i la música que es fusionen per crear un ambient relaxat, agradable, festiu i màgic per a totes les edats.

El 347 és un espai obert localitzat en un entorn natural, envoltat per àrees protegides on el seu disseny juga amb el paisatge per generar una atmosfera única.

Proposa un nou concepte per a gent interessada en participar en la protecció del medi ambient mentre gaudeix de la cultura de l'street food, la música i el reciclatge en família i al costat d'amics.

Avui gràcies al blog de Descobrim Girona regalem una experiència única per a quatre (4) persones. Atents!
- 2 plats per persona (un total de 8)
-1 beguda per persona (un total de 4)
- 1 ampolla de cava a compartir entre 4 persones 


Què et sembla? Segur que no et quedes amb gana! ;) 


El mercat gastronòmic està situat a la C-31, a la localitat de Gualta, al Baix Empordà (Girona). L'entrada és totalment gratuïta i l'aparcament també! 

Si encara no has tingut ocasió per anar-hi, ets a temps fins el 10 de setembre, des de les 18:00 fins la 01:00 de la matinada. No hi faltis! 

Si vols fer-te amb 2 plats i 1 beguda per persona i una ampolla de cava per a compartir només cal que omplis el formulari amb les teves dades. Molta sort! Al ser un sorteig exprés el plaç per participar va del 24-08-17 al 26-08-17. It's now or never

26/08/17. JA TENIM GUANYADOR/A!!

El número premiat és el 54. Gràcies per participar! 

I no oblidis seguir a 347 Street Food Park al FACEBOOKTWITTER i a INSTAGRAM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.