GUANYADOR 4 entrades i un pack regal de la Fundació MONA!

Coneixes la Fundació MONA de Riudellots de la SelvaSi t'agradaria conèixer de primera mà l'activitat que realitza al seu centre no et pots perdre el que t'explicarem a continuació! 

Es tracta d'un Centre de Rehabilitació on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment. 


Des de Descobrim Girona i amb la col·laboració de MONA us regalem un val per a 4 persones per una de les visites guiades, a més d'un pack regal que inclou una samarreta (es pot canviar per la talla i color que es vulgui), un llapis, un bolígraf, una xapa i un clauer de MONA. Sí, sí! 




La Fundació treballa per ensenyar la seva feina al públic perquè sabem que els problemes als quals s'enfronten aquestes espècies (extinció, tràfic il·legal, maltractament en nom de la indústria de l'entreteniment…) es poden solucionar mitjançant la sensibilització sobre la necessitat de protegir la natura i als nostres parents evolutius més propers.

Si vols gaudir d'una visita molt especial amb la teva família o amics i el pack regal no ho deixis escapar! Omple el formulari amb les teves dades, segueix els passos i molta sort!

El plaç per participar va del 23-08-17 al 08-09-17.

15/09/17. JA TENIM GUANYADOR/A:

EL NÚMERO PREMIAT ÉS EL 446. ENHORABONA! 

No oblidis seguir a MONA al FACEBOOKTWITTER i INSTAGRAM

Important! 
* El val regal té caducitat d'un any i la visita que s'ofereix a la Fundació és guiada. El guanyador/a haurà de trucar amb 2-3 dies d'antelació per fer la reserva. 
* El pack regal amb les entrades s'enviarà per correu postal al guanyador/a. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.