GUANYADOR d'una estada a l'Hotel Puerto Juan Montiel

Hem pensat amb tu i et portem un nou sorteig al blog de Descobrim Girona! Què et semblaria visitar Águilas (Múrcia) i gaudir d'uns dies a l'Hotel Puerto Juan Montiel? Segueix llegint perquè és molt fàcil!

Hemos pensado en ti y te traemos un nuevo sorteo ¡en el blog de Descobrim Girona! ¿Qué te parecería visitar Águilas (Murcia) y disfrutar de unos días en el Hotel Puerto Juan Montiel? Sigue leyendo ¡porque es muy fácil!



El premi és genial per a la família! Es tracta d'una estada de 2 nits en habitació suite de 2 dormitoris per a 4 persones, amb règim d'allotjament i esmorzar inclòs. Quina passada!

El premio ¡es genial para la familia! Se trata de una estancia de 2 noches en habitación suite de 2 dormitorios para 4 personas, con régimen de alojamiento y desayuno incluido. ¡Qué pasada!





El val regal té validesa des de l'1 de setembre de 2017 fins el 15 de juny de 2018. S'haurà de consumir en temporada baixa (excepte ponts, festius, Cap d'Any, Carnaval i Setmana Santa), sempre i quan l'hotel tingui disponibilitat i realitzant reserva prèvia, seguint les indicacions que es donaran al guanyador/a. 

El bono tiene validez desde el 1 de septiembre de 2017 hasta el 15 de junio de 2018. Se tendrá que consumir en temporada baja (excepto puentes, festivos, Nochevieja, Carnaval y Semana Santa), siempre y cuando el hotel tenga disponibilidad y realizando reserva previa, siguiendo las indicaciones que se darán al ganador/a.




Per participar només has d'omplir el formulari amb les teves dades... i molta sort!

Para participar solo tienes que rellenar el formulario con tus datos... ¡y mucha suerte! 

GUANYADOR / GANADOR:


Número 17. Moltes felicitats! ¡Muchas felicidades! 

No oblidis seguir a l'hotel a: Twitter, Facebook i Instagram
No olvides seguir el hotel en: TwitterFacebook e Instagram

El plaç per participar va del 13-07-17 al 18-08-17
El plazo para participar va del 13-07-17 al 18-08-17

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.