Home Free, primer confirmat del 'Girona A Cappella 2017'

El Festival Girona A Cappella arriba aquest any a la seva 6a edició amb moltes novetats!

Enguany se celebrarà del 13 al 21 de maig, coincidint amb el Temps de Flors, que se celebrarà també els mateixos dies.  

Foto: Festival A Cappella 

El primer artista confirmat per aquesta edició són americans Home Free. Si voleu saber més informació sobre aquest grup, continueu llegint! ;) 

Els americans Home Free van ser guanyadors del prestigiós programa de l’NBS “The sing-off” i des d’aleshores que no han parat de créixer, convertint-se ja en un tot un fenomen d’èxit tant a les xarxes socials com en els seus directes. Més de 320.000 seguidors al Facebook, 80 milions de visualitzacions dels seus vídeos, prop de 460.000 subscrits al canal de Youtube, 250.000 còpies venudes dels seus treballs discogràfics i els més de 100.000 espectadors que han gaudit dels seus espectacles, són algues de les xifres que així ho avalen.

Amb una gran presència escènica, ritme, energia, complicitat amb el públic i unes veus encaixades a la perfecció el seu repertori es mou entre el country i el pop, dels clàssics de Nashville als èxits més actuals.

Les seves versions són genials!!


És el primer cop que actuen a l’estat espanyol i no us ho podeu perdre. 

El concert serà el dissabte 13 de maig de 2017 a l'Aditori de Girona a les 21 h. COMPRA AQUÍ LES ENTRADES. PREU a partir de 25 €

Foto: Festival A Cappella 
La música anomenada "a cappella" és una de les modalitats amb més difusió i bona rebuda per part de tot tipus de públic arreu del planeta. Amb una gran riquesa i constant renovació, i un directe emotiu i espectacular, la música "a cappella" esdevé una font inacabable de possibilitats, amb una gran oferta de grups que tant a nivell nacional com internacional gaudeixen d'una bona acceptació i popularitat. Una proposta complementària a Temps de Flors, apte per a tots els públics i amb un atractiu indiscutible.  

Estem esperant saber la resta dels artistes confirmats!! Quines ganes del Festival Girona A Cappella 2017

Si vas a algun dels concerts, pots enviar-nos les teves fotos per INSTAGRAMTWITTER o FACEBOOK i les compartirem! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.