Tret de sortida pel Festival Strenes 2017!

Foto: Strenes
Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida al Festival Strenes 2017 amb l'actuació de Txarango al terrat de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra. 

LA INAUGURACIÓ DEL FESTIVAL STRENES, AMB EL TRADICIONAL CONCERT SORPRESA AL TERRAT, HA ESTAT LA MÉS MULTITUDINÀRIA DE LA SEVA HISTÒRIA AMB L'ACTUACIÓ DE TXARANGO.

Milers de persones van col·lapsar el centre de la ciutat de Girona per viure l'estrena en directe de les noves cançons d’El cor de la terra, de Txarango.

Tot i el clima inestable, que fins al darrer moment amenaçava en ploure, es calcula que aquesta inauguració haurà estat la més multitudinària de la història del festival amb més de 10.000 assistents.


Foto: Strenes 

Si sumem l'excepcionalitat de la inauguració del festival -un concert sorpresa a l'estil U2 al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona-,  amb els antecedents de les actuacions de Sopa de Cabra i de Love of Lesbian, amb l'estrena de Txarango, grup cridat a ser un dels artistes més importants de la temporada, tens una fórmula d'èxit a la que pocs s'hi han pogut resistir.


Foto: Arnau Jaumira

A partir de divendres vinent 31 de març, comença una de les edicions que es preveuen més exitoses del festival amb les estrenes d’Els Amics de les Arts, Mishima, Blaumut, Joan Miquel Oliver; la inauguració de la nova secció internacional amb Julieta Venegas i fins a 40 actuacions que transformaran Girona en la capital musical de l’abril: la primavera musical de Catalunya.

Si vas assistir al concert i estaves al Pont de Pedra pots enviar-nos les teves fotografies a INSTAGRAM, TWITTER i FACEBOOK. Les estem esperant! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.