Arriba el Festivalot 2017 a Girona!

La tercera edició del Festivalot de Girona ja gairebé és aquí! Aquesta és una molt bona ocasió per disfrutar, petits i grans, de la música. Enguany es celebrarà els dies 27 i 28 de maig. Ja saps, anota-ho a l'agenda ;) 

El festival és una iniciativa dels quatre membres del grup de música Els Amics de les Arts, arrel de la seva vinculació amb la ciutat de Girona. 

Foto: Festivalot

El festival ofereix més d'una trentena de concerts i activitats relacionades amb la música en diferents escenaris del centre de Girona. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, el Quartet Mèlt (guanyadors de l'última edició d'Oh Happy Day), Gossos, Animal i molts més artistes actuaran! Aquí us deixem amb el cartell oficial. 

Foto: Festivalot

En un cop d’ull:
- S'oferiran més de 30 concerts i activitats
- Hi hauran 6 escenaris (Teatre Municipal, Plaça del Pallol, Auditori de La Mercè i el Claustre de la Mercè, Punt de Trobada de La Rambla i cinema Truffaut, nova incorporació)
- El preu de les entrades és de 9,90€, però hi ha descomptes amb abonaments 
- Menús per 5€ a diferents bars i restaurants

Podeu trobar tota la informació a la web www.festivalot.cat i AQUÍ el programa amb totes les activitats programades per aquesta nova edició. Quines ganes!  

No us ho podeu perdre! I recorda, penja les teves fotos amb el hashtag #DescobrimGirona i etiqueta'ns INSTAGRAMTWITTER i FACEBOOK i les compartirem :=) 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.