Arriba la 1a Fira de Playmobil a Girona!

Famílies, amics i a tots aquells apassionats del món de Playmobil, tenim una gran notícia per a vosaltres! 

I és que en menys d'un mes, arriba a Girona la 1a Fira del Col·leccionisme de Playmobil! Sí, sí, i en aquest post a Descobrim Girona t'expliquem tots els detalls.  

Foto: Fira de Girona 

El Palau de Fires de Girona acollirà els dies 12 i 13 de novembre el Concurs Internacional de Diorames inspirats en l’univers Playmobil, la històrica marca alemanya de joguines. Aquest serà el punt de trobada dels col·leccionistes, expositors i fans de la marca, que donaran color a un esdeveniment amb un format similar a un parc temàtic, amb activitats adreçades al públic infantil i familiar.

Esplay Girona proposa un nou model de lleure educatiu en família, amb activitats, tallers i jocs de grans dimensions, per estimular la creativitat de petits i grans. Aquí teniu el cartell!
Foto: Esplay 
Com podeu veure hi haurà l'exposició de diorames, jocs educatius, un photocall amb figures gegants, un concurs de fotografia ClickGirona, concurs infantil de Diorames... i moltes més activitats! 

Tots els visitants podran participar en el sorteig de 2 col·leccions senceres de La Aventura de la Historia de Playmobil, de l’editorial Planeta de Agostini. En total, són 60 llibres i figures exclusives Playmobil per divertir-se jugant i aprenent les grans etapes, llocs i civilitzacions de la historia.

Lloc: Palau de Fires de Girona (Passeig de la Devesa, 34)
Dies: 12 i 13 de novembre
Hora: de 10h a 20h
Entrada: 3€ (menors de 2 anys gratuït)
 
En total, 12 expositors oferiran productes nous i de col·leccionisme als visitants. A més s'ha tirat endavant la Ruta dels Aparadors Playmobil de Girona i els comerços participants són: Jordi Casagran Corredor d’Assegurances, Guillamet, Casa Pijaume, Plastic Store, Unaunica, Pastisseria Tornés, Cheap & Vip, Mini, Muy Mucho i Onix Casual.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.