Anem a Selva Aventura amb el #CATACLIC!

Sabem que us encanta tot allò relacionat amb l'AVENTURA per deixar anar tota l'adrenalina, oi que sí? Doncs, molt atents perquè.... Us portem una nova edició del CATACLIC! amb premi 10. I aquesta vegada també per als nens!!

No hi ha ruta, ni festa, ni escapada sense foto. Volem que ens enviïs al nostre correu electrònic o al Facebook o Twitter o Instagram la teva imatge fent qualsevol esport (natació, running, caminant, anant amb bici, escalada, futbol...) a qualsevol  lloc de Catalunya amb una breu descripció de la imatge.  
Recorda que també has de completar el següent formulari per aconseguir 20 punts més pel concurs. Ens has de seguir en el blog, deixar el teu comentari en aquesta entrada, subscriure't al butlletí i seguir-nos a les nostres xarxes socials. Com més punts tinguis, més possibilitats de guanyar! 

Període de participació del concurs: Del 6 de novembre al 29 de novembre del 2015.

Molta sort a tots i totes!

I quin és el PREMI? Mireu, mireu!!

Pots guanyar 4 entrades per a qualsevol dels circuits d’Aventura i per a la realització del sender de “camina descalç”, on sentireu el fred, la humitat, la suavitat i l’aspresa. Les entrades són vàlides fins al 27/11/2016.

www.selvaaventura.com

www.camina-descalç.com


No oblidis visitar les seves pàgines webs i deixar el teu m'agrada a Facebook! Vinga! www.selvaventura.com  https://www.facebook.com/selvaventura1/
 Ho deixaràs escapar? Au vinga, participa!

Circuit 'Camina descalç'. Foto: Selva Aventura
 Us ho passareu d'allò més bé! I els nens no ho oblidaran mai!
Circuit 'Camina descalç'. Foto: Selva Aventura
Dins del parc de la Selva de l’Aventura hi ha vàries activitats que podreu escollir:
  •  Circuit d’aventura pels arbres amb dos recorreguts.
 -        El circuit dels Andes, per a majors de 110cm d’alçada (1h 30 min.)
-          El circuit del Himàlaia, per a majors de 140cm d’alçada (2h 30 min.)

Tots dos circuits estan compostos per diferents activitats: ponts, lianes, tirolines... per entremig dels arbres a una alçada màxima de 15 metres.
  •   Sender dels sentits “camina descalç”. Activitat destinada a totes les edats.
 Els menors d’edat han d’anar acompanyats mínim per un adult durant tot el camí.

Consisteix en caminar descalç per damunt de diferents textures: argila, gespa, fusta, pedres, palla, aigua....
També trobarem diferents tallers sensorials i d’aprenentatge relacionats amb els animals, la natura, els sentits i l’ecologia. I activitats com ponts penjats, taula d’orientació, instruments de música, laberint i jocs d’equilibri.
 Bases del concurs

La participació en aquest concurs és voluntària. Per participar en el concurs ens has d'enviar una imatge d'una ruta, festa o escapada fent esport a qualsevol lloc de Catalunya amb una breu descripció de la mateixa.
Només hi ha un número màxim de participacions per persona.  
Un cop tancat el període de participació, l'equip de Descobrim Girona seleccionarà una imatge guanyadora d'entre totes les fotografies rebudes.

El premi per al guanyador són 4 entrades per a qualsevol dels circuits d’Aventura i per a la realització del sender de “camina descalç”. El val regal caducarà el 27/11/2016.

El nom del guanyador/a i la fotografia guanyadora seran publicats a l'apartat Concursos del blog. Ens posarem en contacte amb el guanyador/a per correu electrònic. 
Passats 4 mesos després de fer-se públic el guanyador/a, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no és possible rebre el premi, s'entendrà que renuncieu, i Descobrim Girona no us compensarà amb un altre premi. Descobrim Girona no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que oferta el premi.

El període de participació en aquest concurs serà del 6 de novembre al 29 de novembre de 2015.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Descobrim Girona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.