Itinerari de foc, llum i música pel Barri Vell de Girona



Un itinerari de foc, llum i música pel Barri Vell de Girona


Us compartim al blog una proposta que hem trobat interessant per demà, 2 d’octubre i dissabte 3 d’octubre a Girona, amb l’inauguració de la nova programació de Temporada Alta. L'espectacle és totalment gratuït i té una durada d'1 hora i 30 minuts.


Un passeig de foc màgic, un desplegament artesanal de música i instal·lacions, la descoberta d’espais coneguts sota una llum nova: la de les torxes i la de la imaginació. El col·lectiu d’arts de carrer Carabosse està especialitzat a capgirar la nostra visió dels centres històrics de les ciutats en què actuen, un espai patrimonial que queda gairebé convertit en una pista de circ, amb menjadors de foc, amb funambulistes autòmates (els funambrules), amb nenúfars encesos, bengales, rodes i torxes. Com a inauguració de Temporada Alta 2015, Carabosse ha preparat una proposta específica que gaudiran petits i grans.
 
 
Foto: Vicent Muteau
Recorregut obert
No hi ha un punt d’inici ni un final. Podeu incorporar-vos a l’itinerari des de qualsevol punt i fer el circuit en la direcció que vulgueu. AQUÍ US PODEU DESCARREGAR / IMPRIMIR L'ITINERARI.
Durada
Les instal·lacions estaran en funcionament des de les 20.30 h a les 23.30 h. Per gaudir de tots els racons de l’itinerari calculeu que necessitareu una hora i trenta minuts, aproximadament. Calculeu bé el vostre temps per no perdre-us cap detall.
 
Foto: Vicent Muteau
 
Per a tots els públics
Aquesta proposta no és un correfoc ni un espectacle de pirotècnia. Podeu gaudir de tot l’espectacle acompanyats dels vostres fills i família.

Aparcament
Si sou de fora de la ciutat de Girona i veniu amb cotxe, identifiqueu les zones d’aparcament abans de sortir de casa a través de l’app de Temporada Alta. Veniu a Girona amb temps per poder aparcar amb comoditat i desplaçar-vos a la zona de l’itinerari.
Foto: Vicent Muteau 

Si es preveu pluja
En cas de pluja s’informarà de possibles canvis a través de les xarxes socials, web i APP del festival.

Mapa de l'itinerari

Foto: Vicent Muteau 

Zones de l’itinerari:
  • Plaça de Sant Feliu
  • Riu Onyar: vores i ponts de la zona del Passeig de José Canalejas
  • Carrer dels Calderers
  • Catedral de Girona
  • Plaça dels Lledoners i carrer del bisbe Josep Cartañà
  • Carrer de Sant Cristòfol i carrer Pere de Rocabertí
  • Jardí dels Alemanys
Compartiu la vostra experiència
Com que és un espectacle a l’aire lliure podeu fer les fotos que vulgueu i penjar-les a les xarxes socials. Utilitzeu les etiquetes: #OasiTa #InauguracióTA #temporadaalta
I també amb el nostre hashtag: #DescobrimGirona
 
Foto: Vicent Muteau

Vídeo promocional
Aquí us deixem amb un dels vídeos promocionals.

 
 
** Informació extreta de la web oficial de Temporada Alta.

Nosaltres no ens ho perdrem! 
A reveure :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.