IX Marxa de Torxes a Girona

Aquests dies són decisius pel futur de Catalunya. Avui us portem una proposta que des de ja fa uns quants anys es fa la vigília de la Diada de Catalunya. Es tracta de la novena edició de la Marxa de Torxes a Girona.

Cartell de la 9a edició. Foto: Ara és l'hora

L'acte començarà aquesta nit a les 21:30 a les escales de la Catedral i es reuniran més de 1.500 torxes enceses que faran camí des de la plaça de la Catedral fins a plaça del Vi. 

Aquest és el programa desglossat:

Enguany, hi haurà la intervenció de Jordi Sànchez, president de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC), que s'encarregarà de donar la benvinguda als assistents ja que, com l'any passat, la marxa estarà emmarcada en els actes de la campanya «Ara és l'hora».

Concert "Del Cor a les mans. A Ovidi Montllor" del grup VerdCel, que vol fer reviure l'obra d'Ovidi Montllor i commemorar els vint anys de la seva mort.

Tot seguit, encesa de torxes. Quan estiguin enceses, es començarà el recorregut passant pels carrers del Barri Vell i el Mercadal amb ambientació musical de a càrrec de Fal·lera Gironina.

Un cop s'arribi a la plaça del Vi, es llegirà el manifest de la Marxa, es cremarà el Decret de Nova Planta i es tancarà l'acte amb el Cant dels Segadors amb la Coral Àkan, format per persones nouvingudes. 

La Catedral de Girona amb l'Estelada (2013). Foto: Marc Polanco
Hi anireu? Us ho recomanem, val la pena!
Recordeu etiquetar les vostres fotografies amb el hashtag #DescobrimGirona. Penjarem les millors al blog!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.