CATACLIC! Participa al concurs de fotografia!

I vet aquí el primer concurs de fotografia del blog, que li hem posat per nom CATACLIC

No hi ha ruta, ni festa, ni escapada sense foto. Volem que ens enviïs al nostre correu electrònic la teva imatge de l'Empordà juntament amb un breu text explicatiu de la mateixa.

A més d'enviar-nos la teva fotografia, has de completar el següent formulari on has de seguir el blog, deixar un comentari en aquesta entrada, subscriure't al butlletí i seguir-nos a les nostres xarxes socials per aconseguir 20 punts més pel concurs. Com més punts, més possibilitats de guanyar! 

a Rafflecopter giveaway
Període de participació del concurs: Del 19 d'agost al 20 de setembre de 2015.


Premi

Una estada de divendres a diumenge amb esmorzar inclòs per a 2 persones a l'hotel l'Ast de Banyoles. Trobareu més informació de l'hotel a la seva web: www.hotelast.com


 Aquest hotel ha estat totalment reformat aquest 2015. Està al costat de l’estany, molt a prop del club natació Banyoles, i a pocs minuts del centre històric. Envoltat per una vegetació autòctona i rodejat de paratges naturals espectaculars, fa que el visitant pugui disfrutar de molts esports, directament des de la porta de la recepció, atletisme, ciclisme, hípica, natació, rem, piragua, mountain bike, quads, trial,... És per això, que  ens dirigim a un públic amant de la natura, de l’esport i del descans.

La restauració de l'hotel va sorgir d’una idea nova on s’ajunta  paisatge, esport, decoració i actualitat.
A l’hotel Ast, estimem la natura, i volem que els nostres clients es sentin com a casa, hem creat un ambient familiar i jove amb tots els nostres treballadors, amb ganes de cuidar i ajudar  als qui s'allotgin a qualsevol de les nostres instal·lacions. volem que tothom pugui trobar l’habitació adequada a les seves necessitats i al seu pressupost, sempre sentint-se a gust amb nosaltres. És per això que tenim encara molts projectes per seguir millorant i ampliant les nostres instal·lacions.
 

Bases del concurs

La participació en aquest concurs és voluntària. Per participar en el concurs ens has d'enviar una imatge d'una ruta, festa o escapada a l'Empordà amb una breu descripció de la mateixa.
Només hi ha un número màxim de participacions per persona. 
Un cop tancat el període de participació, l'equip de Descobrim Girona seleccionarà una imatge guanyadora d'entre totes les fotografies rebudes.

El premi per al guanyador és una estada per a 2 persones a l'hotel l'Ast de Banyoles, de divendres a diumenge amb esmorzar inclòs.  

El nom del guanyador/a i la fotografia guanyadora seran publicats a l'apartat Concursos del blog. Ens posarem en contacte amb el guanyador/a per correu electrònic. 
Passats 4 mesos després de fer-se públic el guanyador/a, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no és possible rebre el premi, s'entendrà que renuncieu, i Descobrim Girona no us compensarà amb un altre premi. Descobrim Girona no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que oferta el premi.

El període de participació en aquest concurs serà del 19 d'agost al 20 de setembre de 2015.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Descobrim Girona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mercats setmanals a Catalunya

Descobreix l'Escala en 3 dies!

GUANYADOR/A d'una sessió de fotos amb Joan Fradera!

Descobrim Girona, 2017.
© Tots els drets reservats.